Радио Беседа уживо

Актуелно Емисије
Одложено слушање
Архива
Нова емисија на нашем програму је посвећена неговању инклузивне културе. Разговарамо са запосленима у ШОСО „Милан Петровић“, као и са корисницима Радног центра. Представљамо њихове активности и пројекте који су тренутно актуелни, а у саме емисије укључујемо чланове радио секције коју води Јована Банић, једна од наших сарадница на овом пројекту. Циклус реализујемо уз подршку Градске управе за културу. Аутор и водитељ: Јелена Глушица Сарадници: Светлана Кекић и Јована Банић

Инклузивни кутак - Оркестар Добри људи

У последњој, шестој емисији циклуса "Инклузивни кутак" говорили смо Жарком Себићем и члановима оркестра "Добри људи". У школи "Милан Петровић" од 2013. године постоји музичка радионица "Звучни сноп", у оквиру које корисници Радног центра користе савремену технологију - soundbeam.
1.1.2019.

str.8642
Инклузивни кутак Детаљније


Инклузивни кутак - Јован Марковић

У другој емисији серијала "Инклузивни кутак" разговарали смо са г. Јованом Марковићем, координатором Радног центра ШОСО "Милан Петровић".
7.12.2018.

str.8513
Инклузивни кутак Детаљније


Инклузивни кутак - Мирјана Исаков

У петој емисији циклуса "Инклузивни кутак" разговарали смо госпођом Мирјаном Исаков, координатором пројеката ШОСО "Милан Петровић". Представили смо неке од актуелних пројеката које ова школа спроводи у циљу неговања инклузивне културе. Наша саговорница је посебно издвојила пројекат "Инклузивна галерија", као и прекограничну сарадњу новосадске школе са школом у Баји.
27.12.2018.

str.8621
Инклузивни кутак Детаљније


Инклузивни кутак - Виолета Страхињевић

У оквиру прве емисије серијала "Инклузивни кутак", који реализујемо уз подршку Градске управе за културу, представили смо Школу за основно и средње образовање "Милан Петровић" у Новом Саду. О сложеној организационој структури школе и њеним особеностима по којима је специфична, разговарали смо са директорком Виолетом Страхињевић.
28.11.2018.

str.8482
Инклузивни кутак Детаљније


Инклузивни кутак - Пројекат Укрштање

Четврта емисија "Инклузивног кутка" била је посвећена пројекту "Укрштање", у којем учествују и ученици ШОСО "Милан Петровић" односно корисници Радног центра. До каквих све укрштања долази у овом инклузивном перформансу и колико је то било важно и драгоцено искуство за све учеснике, говорили смо у овој емисији са Аном Врбашки, Соњом Младенов Лештар, Весном Карин, Љубомиром Милановићем, Бранкицом Вељковић, Милицом Летић и Ђорђем Хрубењом. У емисији смо користили снимке представе, начињене током наступа у Гимназији "Јован Јовановић Змај" 10. децембра.
18.12.2018.

str.8581
Инклузивни кутак Детаљније


Инклузивни кутак - Корисници Радног центра ШОСО

У трећој емисији циклуса "Инклузивни кутак", наши гости су били корисници Радног центра ШОСО "Милан Петровић". Причали су нам како проводе време у Радном центру као чланови секција и радионица. У склопу емисије смо емитовали и радио драму "Дијамантски прстен", коју су чланови школске радио секције припремили са својом наставницом Јованом Банић.
11.12.2018.

str.8532
Инклузивни кутак ДетаљнијеРадио Православне Епархије бачке
Змај Јовина 4, Нови Сад 21000
Телефон: +381 21 402 403,
Tел/факс: +381 21 53 98 97
Мобилни телефон: +381 66 888 20 50
info@beseda.rs
www.beseda.rs